Mystisk reklamfilm med cinematisk känsla

1 inlägg / 0 nya
Mystisk reklamfilm med cinematisk känsla
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Fotograf, Postprod./ljud

Hej!

Jag är en Mentalist och Psykologisk manipulatör baserat i Stockholm. Mina shower är helt unikt i Sverige. Jag jobbar 95 % mot företag men har i princip ingen offentlig profil trots att jag jobbar landet och året runt med det jag gör. Vissa av mina större företagskunder/klienter begär ett reklamfilm/showreel så det är dags att fixa det. Problemet är att min scenkonst är så unik att du vet säkert inte ens vad det faktiskt är (Google translate och Wiki har fel innan ni kolla) och ingen har erfarenhet av att filma just det jag gör.

Det är till en viss del tekniskt svårt att filma men det krävs också en viss förståelse för det jag gör. Och det innebär en viss förtroende mellan du och jag.
Jag har kontaktat vissa mindre filmbolag före som vill gärna ta mina pengar men alla saknar det som jag är ute efter - ett genuint intresse och nyfikenhet för det jag gör. Helt ärligt vill jag inte lägga ut 20.000 - 30.000 kr på ett litet filmbolag som bara vill sluka upp mina pengar (och gör så lite som möjligt) för att betala hyran på ett svin dyr kontor i gamla stan.

Jag vill helst ha kontakt med dig som:
*Har gjort en eller två filmer redan och vill utvecklas
*Har tillgång till egen utrustning
*Kan fixa lite post-produktion (graphics/effects/titlar osv)
*Är flexibel med när och vart vi filma (och med det menar jag att det förmodligen blir kvällstid som gäller och inte alltid i centrala Stockholm).
*Gillar berättelsekonsten och oförväntade händelser
*Gillar fringe-science, det annorlunda och det paranormala

Självklart kan ersättning diskuteras men jag vill hitta någon som inte vill göra det här bara för pengarna. Förhoppningsvis vill du lära dig någonting om det du gör och vad jag gör. Så kontakta mig gärna med dina kontaktuppgifter, länkar till hemsidor, YouTube, socialamedier, filmer osv.

info (snabel-a) anthonycharlesheads.se

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun