Verket Produktion söker en praktikant!

1 inlägg / 0 nya
Verket Produktion söker en praktikant!

Verket Produktion söker en ambitiös praktikant på hel- eller deltid under våren (omfattningen kan anpassas efter praktikperiod eller tillgänglighet). Vi ser gärna sökande med olika typer av kompetens, viktigast är att du är självgående och vill utvecklas tillsammans med oss!

Under våren kommer vi spela in en kortfilmsserie, utveckla lång- och kortfilmsprojekt samt färdigställa en webbserie. Det finns utrymme för att medverka såväl på inspelning och i det dagliga arbetet med att driva ett produktionsbolag som i manusarbete, klippning och formgivning, beroende på din kompetens och dina önskemål. Vi vill skapa långsiktiga samarbeten med våra team och hitta grymma filmarbetare som delar vår vision om att skapa filmer som gör skillnad, med personer och historier som vi saknar att få se på film.

Låter det intressant? Skicka ett mail till oss med info om vilken period du vill ha praktik samt vilka områden och uppgifter som du är intresserad av och/eller har erfarenhet av sedan tidigare! Vi nås på [email protected].

Allt gott!
Frida, Jerry & Anette
www.verketproduktion.com

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun