Viktig information till dig som är medlem på Filmbasen.se

I början av 2020 kommer vi att göra om Filmbasen.se. Alla registrerade medlemmar har fått mejl med denna information till den mejladress som är registrerad på Filmbasen.se. 

Ditt konto kommer att flyttas över till den nya sajten men du kommer behöva bekräfta att det ska ska vara kvar. Tänk på att du behöver en profilsida på Filmbasen.se för att få söka vårt projektstöd.

Så funkar det:

När nya Filmbasen.se är publicerad kommer du att få ett mejl om att ett nytt konto har skapats åt dig. Efter att mejlet kommit har du en månad på dig att bekräfta att du vill behålla kontot. Klicka på länken i mejlet för att bekräfta registreringen och välj dina nya inloggningsuppgifter.

Efter det kan du gå in på din medlemssida där du presenterar dig själv som filmare och kolla att presentationstext, filmografi, utbildningar och profilbild är aktuella.
 

Om ditt innehåll på gamla Filmbasen.se:

Eftersom vi efter sommaren 2019 handlägger Filmbasens projektstöd i en extern e-tjänst, så kommer innehållstypen PROJEKT inte finnas kvar på nya Filmbasen.se. Har du innehåll under projekt på nuvarande Filmbasen.se som du vill ha kvar? Gå in och spara ned det innehåll som du vill ha kvar.

Den gamla sajten finns tillgänglig under en kortare övergångsperiod, men om du vill vara säker på att inte förlora något innehåll så rekommenderar vi att du sparar ned ditt innehåll före årsskiftet.
 

Vad behöver jag göra?

Konton som varit inaktiva i mer än sju år följer inte med till nya Filmbasen.se. Om du vill ha kvar ditt Filmbasen-konto på nya Filmbasen.se och är osäker på om du varit inloggad de senaste sju åren: Logga in på sajten senast söndag 12 januari! 

Annars kan du avvakta tills ditt bekräftelsemejl kommer, men passa gärna på att spara ned ditt innehåll enligt instruktionerna ovan redan nu.

Vänliga hälsningar
/Filmbasen

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun