Ny bygger vi om Filmbasen.se

Under januari kommer vi att göra om Filmbasen.se. Den nya sajten kommer att publiceras under vecka 4. Det betyder att det kan vara svårt att nå eller logga in på sajten under den här perioden. Vi beklagar detta!

Uppdateringen innebär även några viktiga saker för dig som är registrerad medlem:

  • Du måste godkänna att ditt konto ska vara kvar på nya Filmbasen.se. Alla medlemmar kommer inom kort att få ett mejl med en länk där du bekräftar registreringen på den nya sajten. De konton som inte bekräftas inom en månad tas automatiskt bort. Tänk på att du behöver en profilsida på Filmbasen.se för att få söka vårt projektstöd. (Psst! Om du missar att bekräfta är det bara att registrera ett nytt konto, det är enkelt.)

  • Projekt kommer inte att finnas kvar på nya Filmbasen.se, eftersom vi sedan hösten 2019 handlägger Filmbasens projektstöd i en extern e-tjänst. Har du skapat projekt på nuvarande Filmbasen.se med innehåll som du vill behålla? Gå in och spara ned det innehåll som du vill ha kvar. Den gamla sajten kommer att finnas tillgänglig under en kortare övergångsperiod, men spara ditt innehåll så snart du kan. Du når den gamla sajten här: https://old.filmbasen.se/

/Filmbasen

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun